02. sz. Választókerület: Polgár Zoltán

02. sz. Választókerület: Polgár Zoltán

önkormányzat békés választás

"Polgár Zoltán: egy fiatalember, aki nem ismer fáradtságot. Ha kell már hajnali négy órakor dolgozik és nem egyszer csak este 10-11 óra után teszi le a lantot. Hatalmas munkabírása rendkívüli emberséggel és lényeglátó képességgel párosul. Ha problémát lát, akkor addig nem pihen, amíg azt meg nem oldotta. Azt hiszem, nehéz ideálisabb képviselőt találni a körzet számára. Elkötelezett Békés és a választókerület iránt. A helyiek mindenben számíthatnak majd rá. Valódi sportember, aki sosem adja fel, aki a végsőkig küzd, és ezt fogja tenni körzete lakói érdekében is."

 

Magamról és elképzeléseimről:

Az első kiadványommal arra kértem Önöket, hogy ajánlásukkal tegyék lehetővé képviselőjelöltté válásomat. Ez a széleskörű támogatásuknak hála sikerült is, így megmérethetem magam az őszi önkormányzati választásokon. Az előzetes bizalmuk megtisztelő és köszönetet érdemel!

További támogatásukkal és szavazatukkal megerősítve szeretném közös véleményünket,  szűkebb lakóhelyünk érdekeit, a békési 2. sz. választókerületet képviselni - az Önök felhatalmazásával - a következő önkormányzati ciklusban. Polgár Zoltánnak hívnak, és gyermekkorom óta ebben a választókerületen élek. A Karacs Teréz utcában nőttem fel. Feleségemmel, Marikával - aki fodrász - a Keserű soron alapítottunk családot, és itt neveljük két gyermekünket, Sárát és Zoltánt.

Ha a vezérlő csillagaimat kellene megmutatnom az életem egén, az habozásnélkül a sport, a közösségi élet és az ezeket átszövő szervező munka lenne. Tizenegy éves koromtól kezdve végigjártam a békési kézilabdasport színtereit: játékosként eljutottam a csapatkapitányságig, dolgoztam játékvezetőként és jelenleg is - másodállásban - a békési klub vezetője vagyok. A sport mutatta meg nekem a küzdelem emberi arcát, adott életre szóló barátságokat és máig ható tanulságokat. Ahogy a pályán, úgy az életben is csapatjátékosnak tartom magam: korábban játékosként, később pedagógusként és napjainkban, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgató-helyetteseként dolgozva.

Abban a reményben, hogy a bemutatkozásom ismertette a múltamat ésjelenemet, most inkább a közös jövőnk, elképzeléseink, és a terveink álljanak a középpontban:

Családapaként, sportoló és sportszakemberként, pedagógusként és vezetőként is a közösség mindenek fölötti erejében hiszek. Hiszek a munka becsületében, az összefogás értékében. Hitem szerint a jövőhöz vezető út nem a vakszerencse, nem az ígéretek kérdése. Itt élve, testközelből élem meg a választókerületünk, Bánhida mindennapjait. Látom az itteni erősségeket és akadályokat egyaránt.

A választásokig folyamatosan és azután is megtartandó lakossági találkozókon - és akár az internetes fórumokon is - megtalálhatjuk,  meg fogjuk találni a közös hangot, kialakítjuk közös stratégiánkat szűkebb környezetünk jövőjének megformálására. Mindehhez az Önök aktív közreműködése, felügyelete adhatja meg a felhatalmazást, biztosíthatja lelkiismeretem nyugalmát. 

Összefoglalva tehát: körzeti önkormányzati képviselőként az érdekképviseleti munka  - az Önök érdekeinek feltétel nélküli képviselete - a feladatom a testületben. 

Csapatjátékosként mindemellett szót kell ejtenem csapatunkról, Kálmán Tibor polgármesterjelölt és képviselőjelölt-társaim közös munkájáról: körzeti munkánkban természetesen mindannyian az általam is kitűzött célokat kell a legfontosabbnak tartanunk. A körzetek lakóiból azonban összeáll városunk, Békés lakossága, képviselőikből a képviselő-testület. A feladatok, a terhek, a sikerek és az örömök közössé válnak. Közössé válnak, de nem feltétlenül összeadódnak, inkább megosztódnak. A megosztott feladatok és terhek könnyebbednek, ellenben a megosztott sikerek és örömök többszöröződnek.

A választópolgárok közreműködése és felügyelete, a polgármester, a képviselők - Én és a csapatunk - munkája és alázata tömörítheti egybe azt, amit közösségnek hívunk. KÖZÖSSÉGNEK, tiszta SZÍVVEL, tiszta LÉLEKKEL.

Támogatásában bízva megköszönöm eddigi figyelmüket!

Mi Békésért Vagyunk!

Üdvözlettel: 

Polgár Zoltán
FIDESZ-KDNP képviselőjelölt
a polgári jobboldal támogatásával

 

 

Dr. Pálmai Tamás:


A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgató-helyettese, a Békési Férfi Kézilabda Klub ügyvezető igazgatója, református presbiter.

Miért ajánlom őt? Nem azért, mert Izsó Gábor veje. Zolit már sokszor vártuk magunk közé, ő jött is volna, de épp a polgármesterrel való rokonsága volt ennek gátja. Most megmutathatja végre, hogy mit tud, hisz jelenlegi polgármesterünk visszavonul a közügyektől. Körzetemnek jó gazdája lesz. Már most folyamatosan kérdez arról, hogy miként lehetne még jobban képviselnie az ott lakók érdekeit. Fiatal, agilis, tettre kész, akivel a megbeszéléseken sokszor csak egymásra kellett néznünk, annyira egyet gondoltunk, s ez nagy szó, hisz azt jelenti, közös ügyeinket jobbító szándékai is komolyak, hozzáállása felelős a mindenkori tennivalókhoz. Képviselősége mellett akár alpolgármesternek is el tudnám képzelni. Ez azonban már a nyertes csapat döntése lesz majd.

Vezetői képességét, ügyintézői jártasságát már fiatalon megszerezte és jól tudja majd kamatoztatni választókerülete és Békés érdekében is. Presbiterként is nagyon odafigyel minden kis árnyalatra, átgondolt felelősséggel kezeli a gyülekezete ügyeit.

Családfőként szerető férj és apa. Problémamegoldó képessége rendkívüli. Ezt igazgató-helyettesként és klubvezetőként egyaránt bizonyította.

Ő is a mi emberünk. Szeretettel ajánlom őt. Kérem, szavazzanak rá!

Előző Cikk Következő Cikk