Újabb elismerésben részesültek polgárőreink!

Újabb elismerésben részesültek polgárőreink!

békés biztonság

A békési polgárőrök hosszú évek óta segítik önkéntesen, ellenszolgáltatás nélkül városunk lakóit, településünk rendezvényeit, gyermekeink biztonságát.

Munkájukkal nem csak sokat tesznek Békésért, de eredményeikkel az egész országban öregbítik városunk hírnevét.

Örömmel értesültem arról, hogy az Országos Polgárőr Szövetség napokban megtartott budapesti díszünnepségén elismerték azon egyesületeket is, amelyek a legtöbb közterületi járőrszolgálatot adták. Ennek megfelelően az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetést érdemelte ki a Békési Polgárőrség Közhasznú Szervezet. Az elismerés megszerzéséhez nagyban hozzájárult Gál Sándor és Nagy Sándor polgárőrök önzetlen tevékenysége, akik naponta járőröznek a közterületeken. Szolgálati óráik magasan az átlag fölött vannak. Az egyesület közterületi szolgálati óráinak egyharmadát őt ketten végzik.

Ezúton is gratulálok és köszönöm a békési polgárőrök munkáját. Külön elismerés a csapatot remekül összefogó Gyarmati Sándor elnök úrnak, illetve Gál Sándornak és Nagy Sándornak. Számítunk rájuk, és hálásak vagyunk azért, mert szabadidejüket feláldozva, rengeteget tesznek a közérdekért, értünk békésiekért.

Gratulálok dr. Polyák Zsoltnak, megyénk rendőr-főkapitányának, akinek munkáját a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrenddel ismerték el. Ugyancsak elismerés megyénk azon polgárőreinek és egyesületeinek, akik kitüntetést vehettek át a díszünnepségen.

Fotó: Gál Nikolett

Előző Cikk Következő Cikk